Power pilates & bevegelighet

På høsten i 2015 kom en helt ny time på timeplanen, her kombinerte jeg de to mest populære timene, power og bevegelighet. Timen ble godt mottatt og fortsetter som kurstilbud våren 2017. Dette er en perfekt time for deg som trenger mer av både styrke og bevegelighet. Perfekt for deg som jobber sent eller som vil legge barna før treningen.

Meld deg på

Derfor er pilates perfekt for deg

Pilates trening er styrking av bekkenbunn og transversus, den dypeste magemuskelen vår. I tillegg til å trene alle magemusklene, er det også trening av ryggmuskler, spesielt støttemuskulatur i ryggsøylen. Du får en sterk, frisk rygg.

En time som trener hele kroppen. Fra støttemuskulatur til de store, globale musklene. Vi starter timen med oppvarming og teknikk. Så kjøres serier uten pauser hvor en får opp kroppstemperaturen. Etter tunge styrkeøvelser er det perfekt for uttøyning og slippe spenningene i musklene.

Din tid

I pilates brukes aktiv pust for fokus og avspenning. Dette er din time hvor du bare kan passe på deg selv. Tidspunktet 20:30 passer bra for sovende babyer/småbarn. Med aktiv pust blir du også kvitt avfallsstoffer i kroppen. Du vil garantert føle deg mer energisk.

Pris for høsten

2070,- 15 ganger

Les mer om kursene på Nesodden

HER

Meld deg på

Trykk her