PILATES VÅREN 2018

Kveldskurs på Bjørnemyr skole

Oppstart mandag 8 og 9 Januar, 15 uker, vi trener til Mai. Du kan ta igjen en tapt time på en annen dag enn den du er satt opp på. Pris; 2130,-

Morgenkurs på yogaPLUSS

Mandag 09:00- 10:00 er det pilates for alle på yogaPLUSS senteret, Lyngåsveien 22. Jeg tilpasser treningen for nybegynner til øvet.

N

Mandag

19:30- 20:25; Pilates med musikk.  20:30- 21:25; Power pilates med bevegelighet

Tirsdag

18:30-19:25; Pilates, litt øvet, med vekt på flyt og bevegelighet.  19:30-20:25; Power pilates, øvet, med høyt tempo.

v

Gratis prøvetime

NYHET;

ONSDAGER 19:30

Power pilates, timen passer for alle. Jeg setter opp en ekstra dag på Bjørnemyr skole. Velger å kjøre en av de mest populære timene jeg har, power pilates. Høy intensitet, men også vekt på bevegelighet. Bruker musikk på timene.

Pilates på Nesodden

Jeg har undervist Pilates på Nesodden i syv år. Jeg har hatt opptil tolv pilates timer i uken og lærer enormt mye om meg selv som instruktør og behovene til mine deltagere. Høsten 2014 fikk Line Dahl Pilates en score på 9,2, som gir en enorm motivasjon. Det er den utrolige energien som skapes i et rom med full konsentrasjon som fascinerer meg mest som lærer. Jeg gledes over å kunne korrigere og passe på at alle får et resultat som en er fornøyd med.

Her trener vi på Bjørnemyr skole

Ta av til Prix og kjør opp mot skolen og parkeringsplassen. Gå til venstre for skolen. Salen ligger vis a vis fotballbanen.

Mandager & Tirsdager Bjørnemyr skole. Velg mellom seks forskjellige timer. Timene er beskrevet under. Send mail til line@dahlpilates.com om du er interessert å lære pilates til våren.

%

Fornøyd eller pengene tilbake!

j

Pris

Pris for 15 ganger; 2130,-

Gratis prøvetime på Bjørnemyr skole. Meld deg på gratis prøvetime i uke 2 & 3.

U

Mine timer;

Jeg tilpasser timene mine etter deg og dine behov. Om du ikke har trent pilates før, avtaler vi hvilken time som passer best for deg i forhold til tid, ønske om nivå og tempo og med hensyn til eventuelle belastingsskader/skader.

Grunnprinsippet i meditasjon er en ledig, avslappet oppmerksomhet. Når man fokuserer på et egnet meditasjonsobjekt uten å anstrenge seg, aktiveres et eget område i hjernen. Det gjør at kroppen faller til ro og øker oppmerksomheten innover.

Under ACEM-meditasjon tenker utøverne på en metodelyd med en ledig, avslappet oppmerksomhet som tillater tanker, inntrykk og assosiasjoner å komme og gå uforstyrret.

Under mindfulness-meditasjon er oppmerksomheten mer rettet mot egen kropp og egne tanker.

Kilde: Wikipedia

Personlig har jeg mediteret i flere år. I januar tok jeg grunnkurs i Acem meditasjon. Personlig trenger jeg ikke en metodelyd for å komme til ro, men det er det de bruker i Acem. På mine timer gjør vi ikke det.  Alle som melder seg på timen får en utfyllende mail om mine tanker og intensjoner om timen.

Affirmasjoner har jeg også brukt i flere år. Vi tenker ca 60 000 tanker hver dag. Gjerne de samme tankene som dagen før. For meg er det befriende og veldig til hjelp å bruke affirmasjoner. Jeg blir klar over hva jeg må jobbe med og hvordan jeg skal styre dagene. Å ha et ønske/mål i bakhodet på timen må vi bevisst jobbe for å komme nærmere målet.

Meditasjons kurs gjennom året.

Mandager på Bjørnemyr skole

19:30- 20:25

Pilates med musikk.

20:30- 21:25

Power pilates med vekt på bevegelighet

Tirsdager på Bjørnemyr skole

18:30- 19:25

Pilates for alle, med vekt på flyt og bevegelighet.

19:30- 20:25

Power pilates, øvet, en intens time med høyt tempo.

 

Onsdager på Bjørnemyr skole

19:30- 20:30

Power pilates. høy intensitet, passer for alle.