Pilates med musikk

Bygg styrke med musikk

Når man bruker musikk i pilates skaper man variasjon, flyt og man klarer å presse seg til å holde stillingen litt lenger. Man blir inspirert til å trene.

Musikken

Jeg bruker rolig musikk, som til tider kan ha et godt tempo. Jeg er glad i Buddha Bar og Rudimental for å velge to. Musikken er stort sett uten tekst, og den spilles med et volum slik at dere hører mine verbale instruksjoner best.

Nivå

En øvet time. Er du usikker på om denne timen passer deg, bli med på gratis prøvetime i uke 5,  avtal en gratis privattime før dette så kan vi snakke om teknikken og gå gjennom målene dine.

Z

Kontinuitet

På dette kurset kan du ta igjen tapte timer på en tirsdag eller trene dobbelt en uke. Er du ikke fornøyd med kurset for du pengene tilbake. Her skal alle være fornøyde.

 

Jeg elsker musikk.

Jeg hører på musikk når jeg lager mat og trener. Musikk er meditativt for meg. Nå om dagen elsker jeg disse sangene. De vil du få høre på timen min.

https://youtu.be/KlrjUbaCwSI

Pilates har alt.

I pilates trener du støttemuskulatur og de store musklene, ja jeg er f.eks. veldig glad i push-ups. Men det er de geniale øvelsene som er kjernen. Når du får til teknikken og kan puste i takt med øvelsene. Det er da styrken og fleksibiliteten blir størst. Det er derfor jeg har en så utrolig fin gjeng som trener sammen med meg semester etter semester. Jeg er alltid glad for å treffe nye ansikter og bli kjent!

Pris for kurset

2070,- for 15 ganger

Les mer om kursene på Nesodden

HER

Pilates med musikk er på mandager 19:30.

Send epost til line@dahlpilates.com