\

Onsdager 19:30

NYHET; Våren 2018 kommer ny time på onsdager. Power pilates er en populær time på tirsdager, nå har du mulighet til å trene samme time, høy intensitet på onsdager.

Genuint

Jeg er genuint opptatt av flyt, at du føler deg sett og at du kan stille spørsmål vedrørende teknikken.

Stiv og vond rygg?

Som elev på balletthøyskolen hadde jeg til tider mye vondt i ryggen. Etter fire år med pilates og styrking av støttemuskulatur samt øvelser som skaper bevegelighet er jeg stadig takknemlig for å slippe ryggsmerter. Jeg har mange deltagere som mener det samme.

Timens oppbygging

Oppvarming og fokus på grunnprinsippene. Vi bruker toningballer, de veier 1 kg og hjelper til å stabilisere og øke styrken i armene. Alle øvelsene gjøres på matte. Vi trener hele kroppen, ben, mage, rygg, armer, balanse og fokus. Vi avslutter timen med tøyning og avspenning.

Da jeg har nedslitte ryggvirvler og nakke/hodeskade fra en ulykke, er det kun en ting som gjelder for meg i hverdagen: Styrke mage og nakke/ryggmusklene så ofte jeg kan. Jeg kombinerer Pilates med masasje og kiropraktikk, samt en del gåing i terreng med hund! Pilates øvelsene kjenner jeg gjør godt akkurat på de riktige stedene, det gir meg samtidig avslapning og kontroll med pusten. Du som instruktør er behagelig, rolig og passe streng. Det er deilig å ligge på matten å slite…

Liv Hodnungseth

Jeg er egentlig en ganske usporty type som ikke har trent noe særlig tidligere. Nå har jeg trent pilates hos Line i snart fire år. Det er ny rekord, og jeg har blitt helt avhengig! Pilates gjør underverker for en stiv muskulatur, og min kroniske bronkitt er borte! Treningene har også en beroligende og meditativ effekt på meg. Jeg har en hektisk hverdag, og pilatestreningen er den eneste tiden i løpet av uken hvor jeg ikke tenker på tusen ting samtidig, men kun fokuserer på pust og bevegelse. Dette gjør at jeg går fra treningen med en indre ro.  Line er en svært entusiastisk, inspirerende, positiv og behagelig trener som ser hver enkelt. Tusen takk!

Katarina Siriss Karantonis

Jeg har trent hos Line i 4 år og er blitt helt avhengig av Pilates treningen. Jeg har en veldig fysisk hverdag som selvstendig næringsdrivende og har mange tunge løft på jobben. Ryggen min begynte å skrante og jeg gikk mer eller mindre med smerter. Da jeg startet med pilates-treningen var det noen ganger smertefullt men så ble det bedre. Ikke bare bedre men helt bra! Nå går jeg på øvet nivå og intensiteten er høy, men dette er fremdeles super trening for min rygg. Line Dahl er i tillegg den beste og mest behagelige læreren som finnes. Hun leser alle elevene og gir oss alle personlige tips.

Jeanett Grønli

Bjørnemyr skole

MELD DEG PÅ NÅ!

Send epost til line@dahlpilates.com