Mine samarbeidspartnere

Etter lang erfaring og jevnlig kontakt er disse solide partnere for meg.
Kamilla Hill Glomsrud

Kamilla Hill Glomsrud

Partner i Breathing

Kamilla er en nær venn og god kollega. Etter over tolv år i helse bransjen, radiografi, homeopati og bioresonans har Kamilla et vell av erfaringer og kunnskap. Siden vi gikk i første klasse på barneskolen forstod jeg fort at Kamilla er SMART. Og for en fantastisk måte å bruke livet sitt på å hjelpe andre. Kamilla er min partner i Breathing.no hvor fokus er mat som medisin. Vi har hatt tre foredrag på Rømskog Spa & Resort og ser på tiden som kommer som utrolig spennende i forhold til foredrag på flere arenaer.

Les mer og bestill time hos Kamilla her; www.homeopatidrammen.no

Johan Sillrén

Johan Sillrén

Naprapat

Johan Silrèn er naprapat og holder til på Flaskebekk senteret. Johan er en dyktig mann. Jeg har endelig forstått at jeg må gå til han fast for å forebygge. Tidligere gikk jeg til Johan da jeg trengte akutt hjelp. Strekk eller plutselig muskelvondt. Jeg anbefaler Johan personlig da han er nøye og følger deg godt opp. Jeg oppdaget naprapati da jeg jobbet på et treningssenter i byen for 8 år siden. Før dette, da jeg trente/danset opptil fire timer om dagen, kunne jeg ha perioder hvor jeg lå til sengs med «hekseskudd», vondt i ryggen, jeg prøvde kiropraktor, fysioterapeut og landet tilslutt med best resultater hos en naprapat i Oslo. Jeg liker denne behandlingsformen fordi naprapaten ser en helhet og fordi de både «knekker» , masserer, tøyer og gir øvelser. Jeg oppsøkte Johan selv for et samarbeid, da jeg mener mine deltagere bør vite om denne behandlingsmetoden og at hjelpen ikke er langt unna:-)

Les mer om Johan og naprapati HER

Run & Relax

Run & Relax

Fantastisk treningsklær

Jeg er selvsagt en god forbruker av treningsklær og har etterhvert funnet noen favorittmerker. Nike er solid. Mitchi holder på fargene. Og favoritten er  Run & Relax. Utrolig fine og funksjonelle klær, laget av bomull. Dette er thights jeg kan gå i på en fridag fordi det er så behagelig. Fargene, passformen og stilen er superb. Den siste måneden har de også tatt inn kule thights med mønstre, teeki thights

Les mer om produktet på deres hjemmeside  HER

%

Svært fornøyd!