Demp bekymringer og stress med meditasjon

For alle.

Kurs på Bjørnemyr skole

For hvem?

Du ønsker å lære teknikker for å komme i en meditasjonstilstand. Kurset er for deg som bekymrer deg for mye og trenger nye løsninger. Du ønsker å bli mer klar over hva du vil og hvordan du har det. Du ønsker mindre stress og ha lettere for å sove. Du ønsker å lære om teknikker som visualisering og affirmasjon.

Sted

På Bjørnemyr skole skal vi lære om visualisering og meditere, både sittende og liggende. Ha på ledig, komfortable klær.

Tid

Mandager 18:30- 19:25

Oppstart mandag 16 Januar. Fem ukers kurs.

Følelsen av å ha «tusen tanker i hodet samtidig», ofte ikke strekke til og nesten aldri ta seg tid til å nå sine innerste mål og ønske, fik meg til å begynne med meditasjon. Meditasjons- og visualiseringskurset har gitt meg det verktøyet som skal til for å fokusere på de målene som betyr mye for meg i hverdagen, og de litt «hårete» ønskene i et lengre perspektiv. Det handler om å se positivt på seg selv og gi slipp på sin indre kritiske stemme. Nå klarer jeg å legge de negative, ødeleggenede tankene til side og heller fokusere og konsentrere meg om de viktige målene som jeg selv har satt meg. Jeg opplever at jeg har blitt roligere og mer målbevisst, og når jeg er glad og fornøyd smitter det over på mine nærmeste. Nøkkelen for meg gjennom hele dette kurset har vært FOKUS. Skal du lykkes med meditasjonens vidunderlige verden, gjelder det også her; trening gjør mester! Dette kurset kan anbefales til alle.

Liv, Nesodden

«Det oppleves som et lykketreff å få noen timers meditasjonsintroduksjon av Line. Hun har en fin kombinasjon av kunnskap og egen erfaring med meditasjon, og en sjelden evne til å formidle det i møte med mennesker i ulike situasjoner. Hun har den unike kompetansen til å bidra på en lydhør, varm og ikke-invaderende men friskt motiverende måte, til at jeg som deltaker takknemlig går videre selv. Anbefales!»

 

Ann-Karin, Nesodden

j

Kurset består av følgende

Lær å meditere. Finn ut av hvordan visualisering hjelper deg å se nye muligheter og løsninger. Med meditasjon roer nervesystemet seg og andre deler av hjernen er i aktivitet. Det er teori om hva som faktisk skjer i kroppen under meditasjon, med god forskning som bakgrunn. Størstedelen av kurset er praktisk tilrettelagt. Skap selvtillit, ha tillit til deg selv og finn din styrke.

Introduksjon til kurset

Hva er meditasjon? Hvordan kan meditasjon hjelpe mot stress, skape nye muligheter, øke glede og gi harmoni?

N
Hva skjer under meditasjon?

Både i hjernen og resten av kroppen? Hvilken fordeler er det med å meditere.

I
Mental trening

Vi setter opp alle ønsker og mål. Hva er realistisk? Hvor lang periode frem i tid kan målene realiseres? Hva kommer opp under meditasjonen som det viktigste målet?

 

!
Hva er visualisering?

Hvordan kan vi lettere nå våre mål når vi er bevisst på hva vi vil? Oppsummering meditasjon og visualisering. Hvordan tar vi med oss verktøyene vi har lært til videre bruk? Hvordan skape gode vaner videre med meditasjon

Les min historie og hvorfor jeg er så sterkt engasjert i meditasjon og visualisering.

Les bloggen her.
v

Inspirasjon

For tre uker siden var jeg i London og på workshop med  Joe Dispenza, han har forsket i mange år på hva som faktisk endres i hjernen under meditasjon. I tillegg snakker han mye om hvordan de daglige tankeprossessene foregår, og hvordan vi ofte snakker til oss selv med den kritiske stemmen. Han er opptatt av hvordan man skaper mer selvtillit og blir mer empatisk med bruk av meditasjon. I tillegg har jeg tatt kurs på Acem i Oslo som også er en nøytral og «folkelig» tilnærming til meditasjon. I mitt liv, inspirerer vakre Cecilie Aune og Kjersti Fjøsne som begge er aktive meditasjonsjenter. I det store utland inspirerer Gabrielle Bernstein, Louise Hay og Janet Attwood, Doreen Virtue m.fl.

Hva skjer når du kombinerer den bevisste tanken med din undebevissthet?

Jeg har alltid elsket å reise. Storbyer og helst sørover i Europa. Jeg startet tidlig med å se etter land og steder jeg kunne holde kurs, slik at jeg både kunne reise og ha råd til reisene. Jeg er glad og takknemlig for at jeg nå har både turer til Hydra Og London, og snuser på et tredje land. Takket være både meditasjon og visualisering har jeg nådd mine mål og fortsetter å jobbe videre. Dessuten hjelper meditasjon og visualisering meg til å takle motgang, for det er det selvsagt også.

r

Skriftlig påmelding

til line@dahlpilates.com