Det startet allerede på flyplassen. Klokken var 06:15. Vi hadde sjekket inn, spist et rekesmørbrød, tatt et glass rødvin for flyskrekken. Og nå satt vi i en gruppe på fire og snakket om livet, meditasjonen, fremtidsyver og storbyenergien. I forkant av turen hadde jeg null nerver. Jeg har aldri vært så rolig før. Enda jeg ikke visste om rommet var stort nok til trening. Om været ville holde for meditasjon i Hyde Park. Jeg var i flyt. Jeg visste uansett at alle damene var kjente fjes, og med det var hjerterytmen rolig. For en lykke.

img_7361

Trøtte tryner, men glade.

Man skal være forberedt på morgenrushet på flyplasser i London, jeg la merke til at selveste Kjos, eier av dagens fremkomstmiddel, hastet vant videre med sin lille trillekoffert. Vedder på at han kom frem til sentrum en hel time før oss. Men nå vet jeg også hva som er kjappeste vei til Victoria station. Samtidig. Selv om man bruker mye tid på å komme seg videre, gleder jeg meg over stemningen, språket, høfligheten og tempoet. Det var bare å kjøpe seg en baguett og kaffe og så hoppe på flytoget. Vel fremme fikk vi taxien vi hadde lyst på. Den var selvsagt rosa. Det va no artig.

 

img_7368

Kensington park. Snart lunsj!

Resten av dagen gikk med på å oppdage mer av London. Jeg har vært der fem ganger før, men det er stadig nye steder å oppdage. Denne gangen ble det spesielt Kensington Garden, rett ved hotellet. Måtte finne et sted å trene og meditere, det var første pri denne torsdagen.

Vi fant et nydelig sted under store trær, med rolige røtter å sitte på. Dette i selveste Hyde Park, fem minutter å gå fra Arbor Hyde Park, hvor vi bodde, et lite boutique hotell, med fabelaktige senger, deilig frokost og hyggelige ansatte.

img_7396

Åtte damer på tur i Hyde Park, klar for meditasjon & Pilates.

Fredag morgen, klokken er 08:00. En kaffe og en yoghurt er fortært, vi møtes utenfor hotellet, det er 20 varmegrader. Takk!

Meditasjonen og snakket rundt går fint. Det er veldig spesielt å sitte under åpen himmel, med trærne som skygger. Dessuten er det små grønne papegøyer som skravler intenst, der de flyr fra gren til gren. Vi kjenner vindpustet i ansiktet og går gjennom inntrykk fra gårsdagen. Følelser fra avreisen, alt mulig farer rundt. Meditasjon er bearbeidelse av tanker og følelser. Så absolutt alt kan dukke opp. Det er ingen fasit på hva som er rett eller galt i meditasjonens verden. Pulsen går ned og nervesystemet roer seg. Rett etter meditasjonen er det Pilates trening. Det er en deilig start på dagen, og jentene er så fine å ha med. Med logrende hunder som løper forbi og London beboere på vei til jobb. De har sett folk som trener i parken før. Det føles veldig fint og nok privat til å gjennomføres med glans.

Frokost! Så har magen murret lenge nok og det er tid for frokost. Så er det tid for shopping. Treningsklær sto på agendaen min denne gangen.

img_7461

Nye treningsklær, farger!

img_7426

På Yauchta, City. Ny restaurant, samme eiere som Hakkasan.

img_7401

Check. Da har vi meditert og trent fredag, lørdag og søndag morgen.

 

 

Mat. Må innrømme at det morsomste jeg vet er å bare tusle rundt i Londons gater. Å stoppe for et glass rosè, spise lunsj, velte innom en butikk. Ta innover parkenes energi og bare se og bare være. Det nyter jeg aller mest ved å være i en hvilken som helst storby. Det ble selvsagt noen coctails siden turen het Pilates & coctails i London. Siste lunsj sted i Mayfair ble en høydare. Jeg var ikke forberedt på så god mat og drikke. Her skal vi definitivt tilbake.

Da tar jeg med deg også!!

img_7485

Asiatisk. På restaurant i Mayfair.

img_7479

Coctails…