Pilates & Meditasjon

På den greske øya Hydra

Bli med og trene pilates og meditere hver morgen på den greske øya Hydra

Så har du hele dagen til å nyte den vakre øya Hydra. Om du tar med en bok, en jobb, en venninne eller drar på eventyr alene. Denne turen passer for deg som liker å reise selvstendig, men som søker trening og ro til å meditere. Er det første gang for begge deler, skal jeg veilede deg i pilates og meditasjonens verden.

Tusen TAKK Line for en fantastisk deilig tur med en herlig gjeng til idylliske Hydra.Det var nydelig å starte med pilatestreningen til Line hver morgen før man spiste en deilig frokost og deretter dro på tur opp til munkeklosteret eller langs den vakre stranda der vi kunne ta et friskt sjøbad. En Hydrauke som gjorde godt for både kropp og sjel Brynhild

Pilates og meditasjon på Hydra var alt jeg drømte om , og enda bedre.

Fantastisk øy, nydelig hotell. Trening/pilates før en overdådig frokost,

deretter fri til å oppdage øya, slappe av etc. Med meditasjon og

visualisering ble dette til en helhetsopplevelse som inspirerer videre i

hverdagen. Følte jeg fikk noen flere krefter, og vil gjerne være med på ny

tur. Dette var en flott start på alt som er bra!

Mona Dahl

Pilates

Pilates er en fantastisk treningsform som gjør deg super sterk fra innsiden og ut. Pilates har en rekke øvelser som trener støttemuskulaturen. Om du ønsker en sterk, frisk rygg. Flotte og smertefrie skuldre og en god holdning så er denne treningsformen for deg. Dette er en form for både mosjonister og toppidrettsutøvere.

Meditasjon

På takterrassen på Erofilis Pension skal vi meditere hver dag på . Meditasjon er en super måte å bearbeide følelser og tanker. Dessuten viser forskning at større deler av hjernen aktiviseres. Man vil med meditasjon bli mye klarere på HVA man vil i livet. OG kanskje også hva man ikke vil. Det er utrolig fint å meditere sammen og kanskje man vil snakke om erfaringene til gruppen etterpå. Jeg kommer til å snakke om visualisering og meditasjon i forkant av hver meditasjons økt.

Hydra

Hydra er en liten øy, halvannen time med hydrofoil fra Athen. Her bor det 3000 fastboende, endel esler, men ingen biler eller mopeder. En øy som skaper ro i deg. En øy du garantert vil bli forelsket i. Den kjente forelskelsen mellom Marianne og Leonard Cohen fant også sted her. Hydra har en steinstrand, ellers er det tilrettelagt for mye bading fra klipper med stige. Dette er en øy du kan gå mange fine turer på. Og vi kan tipse om mange gode restauranter.
Oppholdet på Hydra ble en virkelig kjærkommen pause fra hverdagen. Det hadde i tillegg stor betydning for meg at Hydra var bilfri, atmosfæren ble rolig og helt spesiell.
 
Det å starte dagen tidlig med Pilates ute under åpen himmel gjorde kroppen myk og klar for vandreturer, sol, bad og taverna i mange og lange deilige timer. På ettermiddagen samlet vi oss for meditasjon og visualisering.
 
Line er en fantastisk god instruktør, hun veiledet oss gjennom varierende Pilates øvelser på en tydelig og behagelig måte, hun er god til å se og veilede den enkelte, noe som kjentes betryggende, og jeg fikk mer ut av treningen når jeg gjorde øvelsene riktigere etter hennes myke korrigeringer. Jeg opplevde Line som en veldig dyktig instruktør med begge beina godt planta på jorda og helt uten mystikk, noe jeg faktisk var litt redd for når det gjaldt meditasjon / visualiserings biten. En ny erfaring for meg, men fint å kunne få enkle metoder for å fokusere innover i meg selv, og faktisk og også noe overraskende, finne en innvendig ro, det var en god opplevelse. I etterkant var det også fint å få være åpen om seg selv, og det å lytte til andres opplevelser var givende. Det ga meg en tankevekker om hvor lite fokusert vi er på våre «indre liv» i en travel hverdag og at vi dermed mister noe på veien.
 
Jeg er takknemlig, føler jeg har fått et overskudd og en ro, som jeg (dessverre) må forsøke å tviholde på, puste med magen og holde på skulderplasseringen, fordi dette kjennes vanskeligere her hjemme enn på Hydra merker jeg.
 
Opplegget til Line var perfekt for meg, en passelig blanding av trening for kropp og sjel, uten biltrafikk på en vakker øy, det kunne ikke vært bedre. Derfor er jeg ganske så sikker på at Hydra vil se meg igjen!
 
Kari Anne

Når

10- 17 Juni 2018

Reiser du med Norwegian er det avreise 06:30 søndag 10 Juni. Avreise Athen 17 juni; 12:00. Disse er de billigste billettene pr Desember 2017.

Pris

3700,- for kurset. Pilates og meditasjon hver dag, unntatt lørdag. 

Kurs

Vi starter dagen klokken 08:00 med pilates. Etter pilates er det meditasjon. Klokken 10:00 er det frokost og resten av dagen er fri til turer, bad og avslapning. 

\

Erofili pension

De syv gangene vi har vært på Hydra har vi bodd på Erofili pension. Om du vil bo på et av de andre pensjonatene eller hotell, bestiller du selv rom der. Vi bodde alle på Erofili pension sist, det er et vakkert sted, med vakre innehavere som alltid var opptatt av våre ønsker. Et utrolig vennlig par som eier stedet. Si ifra om hva du ønsker når du bestiller kurset, ved å sende mail til line@dahlpilates.com

Pilates og meditasjon på Erofilis pension

Med denne utsikten på takterrassen til Erofilis pension skal vi trene Pilates og meditere hver morgen. Det er fantastisk å trene under blå himmel og høre på hanegal og eselvrinsk. Rett etter Pilates trening blir det meditasjon som en rolig avslutning. I forkant av meditasjonen snakker jeg litt om meditasjon og visualisering.

Pilates treningen

Pilates trening vil foregå hver morgen før frokost. Det finnes ikke en bedre start på dagen enn å ta et stort glass vann, spise en frukt og så legge seg på matten. Etterhvert våkner kroppen og sinnet og etter en time med trening er det naturlig overgang til meditasjon og visualisering før en fantastisk frokost på Erofilis pension. Innehaveren lager sine paier selv som alle ble forelsket i. Og det beste av alt. Man har en hel dag å utforske Hydra på. Med en kropp som føles lett og sterk på samme tid.

En uke med Pilates og meditasjon på Hydra var en stor opplevelse for meg, så godt for både kropp og sinn! Jeg var usikker på om jeg ville klare en time med Pilates hver morgen, men Lines opplegg med varierte og godt forklarte øvelser gjorde det mulig, nå føler jeg meg så sterk og rank og må bare følge treningen opp i hverdagen.  Jeg har vært på mange greske øyer, men Hydra stikker seg ut som spesielt vakker og full av sjel. Når man gjennom meditasjon øver seg i å se både innover og utover seg selv, blir det hele en optimal god opplevelse. Kunnskap om visualisering, affirmasjoner og manifestering åpnet opp for nye tanker og refleksjoner! Alt dette i Lines varme og trygge regi, gjør kurset til noe jeg absolutt vil oppleve igjen, og anbefale til andre. Latter, samtaler og hyggelig selskap ble en herlig bonus. Man føler seg bare så takknemlig! Hanne Dahl

Med stive/vonde skuldre og ryggen ute av laget falt ting på plass igjen med pilates hver morgen. Syntes du har deilige timer med øvelser alle kan få til og føle at de mestrer. Instruksjonene er gode og enkle og forstå. Og supert med litt tilbakemelding på det man driver med 😉 Syntes størrelsen på reisefølget var passe stor. Særlig med tanke på folk som reiser alene. God mulighet til å bli kjent (har reist mye alene før, så vet litt om akkurat det). Samlet sett en utrolig deilig pause fra hverdagen med hyggelige folk, veldig koselig bosted og aktiviteter som er gode for kropp og sjel. (Er turmenneske og veldig deilig å få gått noen skikkelige turer i voksen tempo) Sidsel Roxrud

Det var en fantastisk deilig uke. En stor takk til deg for et godt gjennomført arrangement, eller rettere en hel serie. En fin gjeng å være sammen med, alle var så hyggelige og det var tydelig høy trivselsfaktor. Hele Hydra opplevde jeg som et sted der tiden iler langsommere og mye gammel kultur er bevart. Etter hjemkomsten har Antje og jeg hatt felles meditasjon – og med litt mer øvelse håper jeg å finne ro og økt energi. Vi følger med videre og er meget interesserte i å delta på en senere pilatestur gjerne med meditasjon og også gjerne kosthold. Nils & Antje

Dette inngår i prisen

Trene pilates, 60 min, fem dager om morgenen. Lære om visualisering og meditasjon, samt meditere sammen hver morgen. Pris; 3700,-  Kursprisen er bindende. Når den er betalt er du sikret plass. Faktura blir sendt ved påmelding.

v

Dette må du betale selv

Fly tur -retur, buss fra flyplassen til Pireus. Hydrofoil fra Athen (pireus)- Hydra Hotell/ pensjonat.

Slik blir du med som en av seks

Jeg har en klar intensjon med denne turen.

Jeg hadde lenge drømt om å reise på treningstur, oppdage nye steder og møte spennende mennesker som er opptatt av det samme som meg, men som har forskjellige synsvinkler likevel. Da jeg besøkte Hydra for første gang visste jeg at dette var stedet. Man våkner til hanegal og eselvrinsk. Det er verken biler eller mopeder på Hydra, og det føles unikt. Her er det å ta med gode sko og oppdage øya til fots. En viktig del av å organisere turen er at den er overkommelig prismessig. At man kan trene, bo, reise og være med på meditasjons kurs for under 10 000. Og det har vi klart alle fem ganger vi har reist til Hydra. Denne turen gir en utrolig kreativ opptur. Man får mye energi av pilates trening om morgenen og så nyte den rolige, estetisk vakre øya. Jobber du selvstendig er det veldig gunstig å ta med jobb, om du er kunstner, forfatter eller fotograf. For at turene skal koste under 10 000 må du gjøre dette selv; bestille fly og hotell. Jeg ordner transport tur/ retur flyplass i Athen til Hydra. Det blir enten hydrofoil eller minibuss. Jeg kan også ordne rom på Erofili Pension om du vil bo der. Ellers kan du sjekke ut booking.com og bestille rom et annet sted.

 

  • Hotell. Jeg anbefaler å bestille via www.booking.com. Her er en mengde hyggelige og billige pensjonater fra 2600,- og oppover for en uke. Jeg skal bo på Erofili pension som sist hvor vi også skal meditere på kvelden, anbefales! Jeg kan bestille rom til deg her om du ønsker det.
  • Transport tur retur Athen flyplass til Hydra ordner jeg, det blir enten minibuss eller hydrofoil. Blir det hydrofoil gir jeg dere all info om dette, pga reiseforsikring må dere bestille hydrofoil selv, om dette blir aktuelt. Prisen for denne transporten ligger på ca 600,- Så du kan få alt dette for ca 5400,- og oppover.
  • Kursavgiften på 3700,- kommer i tillegg.