Bli med til Rømskog Spa & Resort

26- 27 August

To hjerner, ett hjerte

Kamilla og jeg er så glade for å besøke Rømskog Spa & Resort for åttende gang. Denne gangen med vårt splitter nye konsept; «To hjerner, ett hjerte»
Ett foredrag på fire timer hvor vi tar for oss mat som medisin og meditasjon for stressmestring. Hvordan det vi spiser påvirker vårt humør og hvordan våre tanker former vår fremtid. Det blir praktiske øvelser for å bli kjent med meditasjon og øve på visualisering. Kamilla tar med gavepakker på en verdi av 450,-

Utdrag fra bloggen; «Sånn kan det gå»; Hva skjedde disse årene mellom utdannet ballettpedagog og nå? Fra å være så langt nede at jeg ikke så noe lys, til å være grûnder og holde kurs på vakre steder, i inn og utland. Fra sterk bekymring til å ha tillit til at det er bare jeg som skaper mitt liv, og at jeg holder ansvaret selv. Fra avspenningsteknikker lært på ballettpedagoglinjen til kurs i utlandet med Dr. Joe Dispenza er jeg inspirert fra flere hold og snakker fra flere kilder.
Kamilla sier; I dag synker vi lett ned i en gjørme av altfor lett tilgjengelige, dårlige matvarer som stjeler energien vår og ødelegger den helt uunnværlige tarmfloraen vår. Her ligger løsninger på angst , depresjoner, energi og evne til å tåle stress. Aktive hverdager krever at du fylles opp med næring, tar vare på tarmfloraen og fordøyelsen, så lukker vi øynene så stormen kan stilne, om enn bare i noen minutter.
På kurset der du lærer meditasjon og stressmestring, og inspireres i mat som tar vare på tarmhelsen (og dermed indre ro, energi og helse generelt) , sitter løsninger for angst, depresjoner, betennelser og sykdommer.
Man sier at tarmen er vår andre hjerne. Her to hjernene og snakker om å skape fra hjertet.

Lørdag 26 August


10:00- 14:00; Foredrag

14:00 To retters lunsj

Gratis inngang spa

Pris; 1490,-

Ønsker du overnatte og oppleve vakre Rømskog spa er pris for overnatting i dobbeltrom 

Pris 1690,-

300,- ekstra for enkeltrom.

Prisen inkluderer frokost, lunsj og gratis inngang Spa.

Velkommen til vår facebook side